Wij maken het je makkelijk

Duurzaam; investeren in de toekomst

Zonnepanelen

Laadpalen

Warmtepompen

Airconditioning

Zonneboilers

Isolatie

Zakelijke subsidies

Kunstof kozijnen

Zonnepanelen
Het verduurzamen van je huis door middel van zonnepanelen is een slimme en milieuvriendelijke keuze. Door zonnepanelen op je dak te installeren, benut je de kracht van de zon om elektriciteit op te wekken, waardoor je jouw ecologische voetafdruk verkleint en tegelijkertijd bespaart op je energierekening. Met zonnepanelen geniet je niet alleen van schone energie, maar investeer je ook in een duurzamere toekomst voor jezelf en de volgende generaties. Lees hier meer over onze zonnepanelen
Laadpalen
Het plaatsen van een laadpaal aan huis is een essentiële stap naar een duurzamere en meer elektrische toekomst. Met een eigen laadpaal kunnen eigenaren van elektrische voertuigen gemakkelijk hun auto opladen vanuit het comfort van hun huis, wat niet alleen handig is, maar ook de CO2-uitstoot vermindert en bijdraagt aan een schonere lucht. Door te investeren in een laadpaal aan huis, nemen mensen actief deel aan de overgang naar elektrisch rijden en dragen ze bij aan een duurzamere mobiliteit voor iedereen.
Warmtepompen
Het verduurzamen van je huis door middel van een warmtepomp is een belangrijke stap naar een energie-efficiëntere en milieuvriendelijkere woning. Met een warmtepomp benut je de natuurlijke warmtebronnen om je huis te verwarmen en te koelen, waardoor je minder afhankelijk wordt van fossiele brandstoffen en je CO2-uitstoot vermindert. Door te kiezen voor een warmtepomp investeer je niet alleen in het comfort van je huis, maar ook in een duurzamere toekomst voor het milieu en komende generaties.
Airconditioning
Het verduurzamen van je huis door middel van een energiezuinige airco is een slimme keuze voor zowel comfort als duurzaamheid. Door te investeren in een efficiënte airconditioningunit die gebruikmaakt van moderne technologieën, zoals inverters en energiezuinige koelmiddelen, kun je niet alleen genieten van een aangename binnenomgeving tijdens warme zomers, maar ook je energieverbruik en -kosten aanzienlijk verminderen. Door te kiezen voor een duurzame airco draag je bovendien bij aan het verminderen van je ecologische voetafdruk en het bevorderen van een meer milieuvriendelijke levensstijl.
Zonneboilers
Het verduurzamen van je huis met een zonneboiler is een verstandige en milieuvriendelijke stap. Door gebruik te maken van zonne-energie voor het verwarmen van water voor dagelijkse taken zoals douchen en afwassen, verminder je niet alleen je afhankelijkheid van fossiele brandstoffen, maar verlaag je ook je energierekening en je ecologische voetafdruk. Met een zonneboiler draag je actief bij aan een schonere wereld en een duurzamere toekomst.
Isolatie
Een goed geïsoleerd huis vormt de basis voor effectieve verduurzaming. Door je huis goed te isoleren, minimaliseer je warmteverlies in de winter en houd je de koelte binnen tijdens de zomer, wat resulteert in een aanzienlijke verlaging van het energieverbruik voor verwarming en koeling. Dit niet alleen verlaagt je energierekening, maar vermindert ook de CO2-uitstoot en draagt bij aan het verminderen van de ecologische impact van je huis. Kortom, goede isolatie is essentieel voor het verduurzamen van je huis en het creëren van een comfortabel en milieuvriendelijk thuis.
Zakelijke subsidies
Duzink Vastgoed erkent het belang van zakelijke subsidies bij het verduurzamen van panden. Door gebruik te maken van beschikbare subsidies kunnen bedrijven de kosten voor het verduurzamen van hun panden aanzienlijk verlagen. Duzink Vastgoed biedt expertise en begeleiding om zakelijke klanten te helpen bij het identificeren en aanvragen van relevante subsidies voor energie-efficiëntie, zoals subsidies voor zonnepanelen, isolatie, warmtepompen en andere duurzame upgrades. Door deze subsidieprogramma’s te benutten, kunnen bedrijven niet alleen hun ecologische voetafdruk verkleinen, maar ook hun operationele kosten verlagen en bijdragen aan een duurzamere toekomst.
Kunstof kozijnen
Het plaatsen van waterontharders is een belangrijk aspect van het verduurzamen van je huis. Deze systemen verminderen de hoeveelheid kalk in het water, waardoor de levensduur van huishoudelijke apparaten wordt verlengd en het energieverbruik wordt verminderd. Door kalkaanslag te voorkomen, zorgen waterontharders niet alleen voor een efficiënter gebruik van water en energie, maar verminderen ze ook de behoefte aan chemicaliën voor reiniging. Op deze manier dragen waterontharders bij aan een duurzamer en milieuvriendelijker huishouden. Lees meer over de kunstof kozijnen

Compare listings

Vergelijken